AKTUELNO

Žestoko se posvađali.

Pred početak suđena Radi Vasić i Lazaru Jeremiću zbog prstena koji je nestao u zalagaonici, koja je zbog ove situacije ranije zatvorena, nastala je opšta vika između Nadežde Biljić, Lune i Adama Đoganija.

Foto: RTV Pink

Problem je nastao oko hleba koji su pravile Slobodan Batjarević Cobe, Suzana Perović i Zlata Đurković, a Đurkovićeva nije želela da podeli sa Nadeždom hleb govoreći kako ona budžet deli sa Adamom, dok je Biljićevoj zasmetalo što je Adam počeo da viče na nju.

Hoćeš ti da prestaneš da se dereš i galamiš na mene? Sa mnom tako ne možeš da razgovaraš! Meni da pušim k*rac? Hvala lepo! Nisam mogla da nađem gde je hleb, gladna sam! Ja tebe neću da jurim, ne mogu da ga nađem, a ti si počeo da se dereš na mene - govorila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Gde sam? U "Zadruzi", nisam u Zemunu! Iznerivrao sam se zbog gluposti. Iskuliraj, sedi! Svaki put kad god i šta god, uvek si mogla meni da se obratiš! Kako ne znaš gde sam - pričao je Adam Nadeždi.

Foto: RTV Pink

Ti si kupovala zajedno cigare sa njim! Hranu sa mnom nisi kupila! Sa tobom nemam veze - govorila je Luna.

Svoju raspravu iz kuće, Luna, Nadežda i Adam su nastavli u dvorištu, gde su vikali jedno na drugo, a pevačica je počela i da plače. U nastavku teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

'