AKTUELNO

Veruje u svoja rijaliti umeća.

Odnos Vladimira Tomovića i Stanije Dobrojević ne prestaje da iznenađuje njihove cimere, a i javnost koja je postavljala pitanja u vezi njihovog odnosa. Pitanje koje je privuklo pažnju se odnosilo na sumnje gledalaca da Vladimir gleda na Staniju kao konkurenciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: DAVID SE IZGUBIO U PRAVDANJU, Aleksandra ZAPUŠILA USTA SVIM ZLIM JEZICIMA, a onda PONOSNO USTALA I REKLA OVO! (VIDEO)

Pa ne mogu još skroz da ga ocenim do kraja. Ne znam da li su u pitanju emocije i da on kao muškarac mora da me štiti ili me vidi kao konkurenciju i da želi da me ućutka. Nisam tip koji ćuti i trepće, imam mozak, srce i emocije i uvek ga direktno pitam - rekla je Stanija i nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je dobio takvu šansu sa mnom, dajem mu prostora da bude svoj, ali isto tako tražim zauzvrat da budemo jedinka za sebe, da se ne gušimo - rekla je Stanija samouvereno, pa se Vladimir nadovezao:
Ne mogu ja ovde nikog da sputavam, normlano je da ćemo šetati zajedno u finalu. Tamo ima 10 mesta, nas dvoje smo prvo i drugo, borite se za ostalih 8. Naravno da ću u svim svađama gde čopor ide na nju da je štitim - rekao je Vladimir nakon čega ga je Miljana Kulić napala da ponovo igra istu rijaliti taktiku.

Pogledajte kako je sve to izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'