AKTUELNO

Sve potiče od Miljane?

S obzirom na to da je Nikola Bokun jako blizak sa Stanijom Dobrojević i Vladimirom Tomovićem on je u više navrata njima prenosio sve informacije koje čuje od ostalih zadrugara, pa tako i oko priča da Vladimir nije heteroseksualnog opredeljenja. Naime, učitelj je primetio da Marija Kulić indirektno ispituje kakva je situacija između Stanije i Vlade. Međutim, današnja situacija dokazala je da je zapravo Miljana Kulić ta koja ogovara, i podbada ova dva cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Vlada je konačno danas shvatio o čemu mu je blizak cimer govorio. Naime, u toku podneva on je razdragano pevušio sa Nadeždom, ali se iznervirao zbog jedne Miljanine opaske.

Sine moj, zlato moje ti ćeš samo da voliš žene, nećeš biti ovakav - preneo je Vladimir Staniji vidno šokiran u garderoberu, pa dodao iznerviran "zamisli kad si proklet".

Bokun se pojavio u garderoberu, te mu je Vladimir ispričao malopređašnju situaciju, pa mu je Nikola rekao da je to dokaz da je on bio u pravu, i da sva šuškanja okolo potiču od Miljane i njene majke Marije.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da se raščisti ova priča. Da ne bude da se zabavljam u rijalitiju od pedera do pedera - odbrusila je Stanija.

Kako je ova situacija izgledala i šta su ovo troje zadrugara pričali možete pogledati u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M. S.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Nikola Bokun

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'