AKTUELNO

Zadrugari ga smirivali.

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima kako bi im saopštio da zbog velikih nesuglasica koje postoje među njima moraju da održe porodični sastanak kako bi se izladili međuljudski odnosi.

Iako je sve krenulo u pravom smeru, situacija se otrgla kontrli kada je Tomislav Panić iznosio svoje mišljenje i previše odužio svoj odgovor, a ništa konkretno nije rekao. Tada je Zerina Hećo skočila i povikala na njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš 20 sati da prokomentarišeš šta misliš o kome. Slušaj pismo, šta kaže, iskomentariši to, a ne sa kim si se kad posvađao. Šta se ti p*oseravaš. Sedim na suncu šest sati. Popu*i mi ku*ac. Ko ima fanove na profil, stavite im da imaju na profilu da su pričali u lajvu. Mrš u pi*ku materinu - odbrusila je Zerina Tomi, a on joj nisko uzvratio:

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' ovako i dete vaspitavaš? - dodao je Toma.

Ove reči su jako iznervirale Baneta Čolaka, Zerininog momka, pa je želeo fizički da se obračna sa njim. Obezbeđenje i zadrugari su odmah skočili i sprečili da dođe do neželjene situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: TI SI ZAUZET DEČKO! Stanija POSTAVILA ULTIMATUM Vladi, on joj ODBRUSIO: NE MOŽEŠ TI DA BUDEŠ MUŠKO U NAŠEM ODNOSU! (VIDEO)

Bane se sav tresao i prekoreo je svoju devojku zašto je morala bespotrebno da kometariše. Kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Bane Čolak

#Tomislav Panić

'