AKTUELNO

Besna je na njega zbog ovoga.

Nakon raskida veze Luna Đogani i Slobodana Radanovića javnost nije ostala ravnodušna. Dok su neki krivili oboje, nekolicina je ipak stala na Luninu stranu sa stavom da je ona jedina bila iskrena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mlada blogerka je u toku žurke odlučila da nešto pojede pa je zbog toga otišla do Bele kuće. Tamo su bili Mirko Gavrić i pevačica Zlata Đurković, a Luna je iznervirana zbog toga što su do nje stigle informacije da je Sloba loše pričao o njoj oplela po Radanoviću.

Njega je blam što je bio sa mnom. Ja sam samo jedna histerična devojka, ja sam njemu uprostila život, mene bi trebalo spaliti na lomaču i on je izgubio jednu divnu ženu zbog mene. On više nema potrebu da priča o meni, ja sam samo jedna stanica njemu. Ja ovde već 11 dana plačem i pričam o njemu kao o Bogu - razočarano je pričala Luna i nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Barem odglumi šmekera i reci nešto lepo o meni. Ne mogu da verujem, on se mene stidi i to me mnogo boli. Svima sam pokazala ga volim. Iskrena sam i pored svega što mi je uradio ja ga poštujem - nastavljala je Luna, dok su je prisutni zadrugari pomno slušali.
Od koga ti tražiš da te poštuje? On te je izigrao devojko. Kako možeš bilo šta da očekuješ od njega - rekao je Mirko, dok je Luna odobravala.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Mirko Gavrić

#Zlata Đurković

'