AKTUELNO

Bila je u šoku!

Pred žurku koju će Veliki šef organizovati ove večere, Olja Bajrami je od Stanije Dobrojević tražila četku kako bi se fenirala. Dok je to radila njih dve su iskoristile priliku da još jednom rezimiraju sinoćnju raspravu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je mlad dečko, ti možeš da ga oblikuješ. Ja ti nisam opasnost, nemaš što da se brineš. Znam iz spoljnog sveta koliko me se žene plaše - rekla je Stanija.
Zato što je to moje, i zato što ga ne dam. Ne dam mu da diše, kad znaš da ti je drugarica u klincu sa glavom, skloniš se od nje. Je l' ti veruješ u drugarstvo, ali iskreno - nastavila je Olja, dok je Stanija slušala i  nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pusti me na miru, imam priču sa Vladimirom, neću tebe da diram. Nisam perfidna i glupa. Tražila si mi četku, ali dala sam ti posle onog sinoć, ja sam od sinoć samo od tebe povređena, napravila si od mene nešto što nisam - vikala je Stanija na Olju:
Polako sa mnom, kao i dosad. Pokušavam da sa tobom normalno pričam. Prijateljstvo je mi, ja samo hoću da budemo otvorene - konstatovala je Olja i nastavila:
Stanija, dušo moja, ne pravdaš se ti meni, ja sam izašla kao normalan čovek jer te gotivim, jer neću sa tobom da imam onakve razgovore.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne možeš ni da ih imaš više, jer je on kod mene totalno na "of" - rekla joj je Stanija misleći na Bojana.

U jednom trenutku njihovom razgovoru se priključio Vladimir Tomović koji nije mogao da izdrži reči Olje Bajrami, pa ju je žestoko izvređao.

Nećete više da pričate, ti i tvoj dečko ste navikli da pljujete i da se ližete posle. Ološu jedan folirantski, ti si ološ, ajde odj*bi, ološu, marš, bre, tamo. Vi ste govna - vikao je na Olju Bajrami koja je bila u šoku.

Pogledajte kako je to sve izgledalo u video-snimku ispod.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Olja Bajrami

#Stanija Dobrojević

#Vladimir Tomović

'