AKTUELNO

Niko nije očekivao da će biti ovako iskren.

Mc Damiro svojim prisustvom sve češće iritira mnoge zadrugare, a njemu je i danas ostalo nejasno šta je razlog njihovom takvom ophođenju prema njemu.

Pevač se požalio pojedinim ukućanima, a onda ga je Drvo mudrosti pozvalo u rajski vrt kako bi sa njim porazgovaralo i pokušalo da otkrije šta se krije iza njegovih postupaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sa Bojanom se ne družim, mislim da on ima nešto protiv mene. Ja lično nemam ništa, lik mi je bio gotivan. Krenula je priča kako su neke pive nestale i kako sam ih ja uzeo. Od tad mislim da me ne gotivi. Sa Vladom isto nemam hemiju, a učinio sam mu uslugu. Spavao sam pored Snežane i on je zamolio da zamenimo krevete da bi spavao pored stanije. Učinio sam mu to. Zamolio me da ne pričam ništa u vezi nje. Moje mišljenje o njoj nije baš najbolje. Ipak smo mi kolege, ja sam njoj dosta učinio. Svako ima pravo da radi šta hoće ali meni je eto bilo krivo. Ne znam da li je ljubomoran, pojma nemam.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je bez dlake na jeziku otkrio i šta misli o Bojanu Gaćeši, koji je u toku noći napravio opštu pometnju kada je kao vođa predložio Staniji Dobrojević da bude njegova omiljena zadrugarka, iako u istoj prostoriji boravi sa devojkom Oljom Bajrami.

Ja mislim da Bojan apsolutno nije iskren prema Olji. To se vidi... moje nije da se mešam, ali mislim da nije baš najbolji čovek.

K.Ristić

#MC Damiro

'