AKTUELNO

Nije mogla da veruje u njegovu iskrenost.

Stanija Dobrojević i Luna Đogani imale su u toku sastanka veliku raspravu, a sve zbog Vladimira Tomovića. S obzirom na to da je Đoganijeva etiketirana kao ljubavnica, pojedini ukućani koriste svaki trenutak kako bi je na to podsetili i dovodili u priču sa crnogorcem.

Ukućanke su vređale jedna drugu, a onda je Stanija odlučila da porazgovara sa Adamom Đoganijem i razreši celokupnu situaciju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dok je išla svađa, ona je meni svašta rekla. I onda dolazi ona da mi kaže da je ona Đoganijeva i da je dete poznatih roditelja. Ja se izvinjavam, ali uopšte ne mislim na njih. Ona je mene toliko iznervirala da sam ja njoj rekla da se petlja slobodno. Ona je večeras tražila rat. Ustala je sa Zerinom mene da napada - rekla je Stanija.
Sve si izvukla iz konteksta, nije uopšte tako mislila. Znam da je veštačko. Ne folira se, nego je nešto... - branio je Adam svoju sestru.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona ne trpi ovo, voli da bude u centru pažnje. Mogla je da sedi i kao gospođica da iskulira i ništa se ne bi desilo - tvrdila je Stanija.
Reći ću ja njoj ovo, pričaću sa njom. A onaj Nikola koliko traži kadar, izgubio je Natašu zbog svega. Luna i ja smo najmanje pričali o ovome, ali sklanjaću je od te priče, to joj ne treba - rekao je Adam.

Šta je još Stanija ispričala o Luni pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Adam Đogani

#Stanija Dobrojević

'