AKTUELNO

Ovo se Zerini neće svideti.

Druga sezona ''Zadruge'' je počela i već su se odnosi među zadrugarima zahuktali. Rodile su se nove ljubavi, prijateljstva, ali i mnoštvo sukoba koji nikako da dobiju epilog.

U rijaliti su kao par ušli Zerina Hećo i Bane Čolak, koji su svoju vezu započeli pre početka nove sezone rijalitija koji je već oborio rekorde gledanosti. Među devojkama koje žive u velelepnom gradu sa njih dvoje je i Marijana Zonjić, sa kojim je on bio u vezi, ali, po svemu sudeći, to krije od javnosti i svoje devojke Zerine.

Foto: TvPink Printscreen

Za najbrži portal u Srbiji, Marijanina drugarica Aleksandra Krstić otkrila je celu istinu o odnosu Baneta Čolaka i njene drugarice. Ona nije štedela reči kada je govorila kako je Bane njenu drugaricu iskorišćavao na više načina.

Što se tiče Bana Čolaka, ja sam mu sa mojim bivšim momkom sredila tezgu jer nije imao posao i pitao nas da mu sredimo za Marijanu. Oni su se smuvali i nije istina da je ona njega molila za tezge sa onom grupom što je on spominjao i da je ona njega prevarila i sve ostalo, nego je glavni razlog bio to sto je on nju iskorišćavao. Tražio joj je novac na zajam, plaćala je večere, hotele i sve ostalo - otkrila je Aleksandra, koja je bila začuđena time što Bane i Marijana u Zadruzi ne ostvaruju nikakav kontakt i prave se kao da se ništa nije dogodilo između njih.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitaj više: TREBALO JE DA GA POSLUŠA! Mina otkrila Ognjenu šta joj je IGOR SAVETOVAO PRE ULASKA U ZADRUGU 2 (VIDEO)

Kako će reagovati Zerina kada čuje da je Bane bio sa Marijanom u vezi ostaje nam da pogledamo u danima pred nama.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Marijana Zonjić

'