AKTUELNO

Otvorio joj dušu.

Lazar Jeremić je nakon razgovora sa Natašom Moskvom odmah otišao kod Lune Đogani kako bi joj priznao o čemu je pričao sa njom, a potom joj iskreno rekao šta oseća prema njoj i da li bi ušao u emotivnu vezu.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih po ceo dan bio sa tobom, ne da budemo zajedno, nego zato što si mi simpa. To je svima jasno. Ja kažem Nataši, ja sam imao osećanja, stavio sam gard, ne znam šta će se desiti za tri meseca. Ona meni kaže:"Sad ću ja da odem da pričam sa Nikolom". On je valjda zaljubljen u nju. I sad to ispada, ti popričaj sa njim, ako mu daš šutku, doći ćeš kod mene. Ja nemam šta da pričam sa njim, dopadaš mi se, banalno pričam. Nas bukvalno Mića spaja. Mića kaže: "Dragi zadrugari Lazar Jeremić je zaljubljen u Lunu Đogani" i svi gleldaju, ja ćutim. Da mi dođe sada Nataša, Staniju da mi dovedu i ti da mi kažeš hoću da budem sa tobom, ja bih odmah bio sa tobom. Ne bih razmišljao. Ako ti se dopadam, to mi kažeš, ali ja znam u kakvoj si ti situaciji, ne želim da te povredim - pričao je Lazar sa Lunom.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je bila potpuno rastresena i misli su joj bile na drugoj strani, tako da se nije preterano uzbudila zbog onoga što joj je on pričao.

Pročitajte još: POSTAVIO JOJ ULTIMATUM! Lazar OTVORENO PRIČAO sa Moskvom o vezi, pa otkrio šta OSEĆA PREMA LUNI! (VIDEO)

Njihov ceo razgovor možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21 sat u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

'