separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

DOROTEA IZNELA SVOJ STAV O SLOBI I KIJI, a onda je Adam POZELENEO kad je saznao šta misli o Luni! (VIDEO)


Nije mu bilo drago.


U ranim jutarnjim satima, Dorotea Jovanović, Marijana Zonjić i Adam Đogani su komentarisali ljubavni trougao koji je u prvoj sezoni ''Zadruge'' iznenadio javnost do te mere da se o njima priča čak i mesecima nakon kraja prve sezone. Kao Lunin brat i osoba koja javno simpatiše Doroteu pomno je slušao šta je mlada dizajnerka imala da kaže.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Kija uopšte nije ispala žrtva tu, ona je ispala muško. Jedina osoba koja je kriva tu je Sloba. On je povredio te žene. Ponizio ih je javno. Luna je pogrešila jer je uradila to javno i bez mozga. U želji sa sačuva ono što voli, ona je pogresila Kiju. Ona se zaljubila, zaljubljena glava ne vidi ništa - rekla je Dorotea, na šta se Adam nadovezao:

Autor: Zadruga - RTV Pink

Mene nije videla, a ne ženu. Ja da sam ušao u rijaliti i da sam rekao: "Nemoj Luna" ne bi me čula - dodao je Adam.
Ja sam na Kijinom mestu, ne bih smela da uđem zbog njega, ja bi mu zagorčala život - govorila je Tea, ali ju je Adam presekao pitanjem o njenoj izjavi da Luna ne dizajnira odeću, već ima ženu koja to radi, a uz to je dodala da je čula za priče kako Luna preprodaje stvari kupljene u inostranstvu, nakon čega je ona odgovorila:
Novinari su me namerno pitali, ja sam samo rekla da ću svoje stvari dizajnirati. Ja sam arogantNa i to je zvučalo tako kao prozivka, a nije - branila se Dorotea dok je Adam slušao.

Jovanovićeva je insistirala na tome da Adama uopšte ne gleda na njega kao brata Lune Đogani, već kao pojedinca. Pravdala se tako što je govorila da nikada ne bi na račun Đoganijeve sakupljala poene radi boljeg plasmana. 

Kako je tekao razgovor pogledajte u video-snimcima ispod teksta. 

I. Radulović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti