AKTUELNO

Neće se dva puta opeći.

Ove večeri u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi", održava se izbacivanje. Darija Stević i Stefan Ašanin su nominovani, a neko od njih će noćas napustiti Belu kuću.

Ognjen Amidžić je, kao i uvek, pre nego što će nominovani započeti igru za dupliranje glasova, porazgovarao sa zadrugarima, a prva koja je odgovarala na Amidžićeva pitanja bila je Luna Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Mlada modna blogerka je priznala koliko joj je teško, te da je mislila da će se mnogo lakše nositi u drugoj sezoni.

Kada sam bila kod kuće, prebolela sam, imala sam obaveze nisam imala vremena da razmišljam, a kada sam ušla na kapiju, sve mi se vratilo. Sve me podseća na njega, tamo kada uđem, tako neki naši štekovi stari, pogotovo ulica poroka, tako me preseče nešto. Ja ne znam da li sam spremna za "Zadrugu 2" ne znam da li sam spremna sto posto, ali to je to, nema vraćanja - rekla je Luna.

Svi gledaoci "Zadruge" imali su prilike da vide da se Đoganijevoj udvaraju mnogi momci, a Ognjena je zanimalo kako ona reaguje na ta udvaranja.

Meni su stvarno za divno čudo više mi prijaju muškarci. Zanimljivi su, duhoviti, hoće da se druže. Devojke su stidljive, plaše se da priđu. Definitivno mi više prijaju muškarci u ovoj sezoni. Dean mi je kul, Vlada, Lazar eto njih trojicu mogu da odvojim, zanimljivi su mi jako, svako na svoj način. Imam strah, ne želim da ispada da se sa nekim muvam. Dean ima devojku, priđe, zagrli me, a ja mu kažem "Molim te, skloni se". Vlada lepo izgleda dečko, par puta mi je uputio komplimente i osetila sam tu neku blago strasnu vibraciju sa njegove strane. Ja sam mu rekla da ne želim, hoću samo da se družim. Nisam došla da se muvam, još uvek sam ranjena, preboljevam moju priču. Nije rano, ja sam se smuvala pose 7 dana, pritom sam bila jako dugo slobodna pre Slobe i to ne može da se desi svaki dan. To je bilo nešto posebno, Sloba se ne dešava svaki dan - istakla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje koje se nametnulo samo od sebe bilo je to kako bi aktuelna zadrugarka reagovala da se na kapiji luksuznog imanja pojavi njen bivši dečko Slobodan Radanović.

Ništa, bilo bi mi drago. Bilo bi mi i teško, ne mogu da lažem. Ali bilo bi mi možda i lakše, jer vidim njega, on je nekako obeležio moj boravak ovde - rekla je Đoganijeva sramežljivo.

Jedini konflikt koji je do sada Luna imala bio je onaj sa Aleksandrom Subotić, te je i ovo prokomentarisala u razgovoru sa Ognjenom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: GAVRIĆ PROGOVORIO O NAVODNOJ LJUBAVNOJ VEZI SA SLOBOM, pa potkačio i Kiju! I on je tada bio u braku, možda se tu desilo nešto mnogo drugačije!

Jesam očekivala napad od Aleksandre, čitala sam i videla da je više pristrasna prema drugoj strani (Kristina Kija Kockar). Pokazala je gard prema meni, malo smo se pokačile, a posle toga nismo ni komunicarale - navela je blogerka.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'