AKTUELNO

Gledaoci Televizije Pink znaju pravu istinu!

Zadrugari su se tokom večeri okupili u grupice i raštrkali po celom imanju najimpozantnijeg projekta "Zadruge 2" i pričali svakojake dogodovštine.

Bane Čolak se našao u društvu Lazara Jeremića Jere i MC Damira, a sa njima je podelio ljubavna iskustva koja je imao u prethodnoj sezoni ovog rijaliti programa.

Foto: TvPink Printscreen

Evo Đekson je bio majmun prema svakoj, pa je bio sa četiri kao i ja. Bio sa Minom i rekao joj neću više da te je*em, gadna si mi, ku*vo jedna. Uđe Krunićka, on sa njom, pa sa Andrijanom. On i ja smo bili sa četiri ribe. Ja sam bio sa Nadeždom, Nenom, Vešticom i Marijom Anom. Stoka najveća, stoka, bre, riba - prepričavao je ljubavne priče Čolak Jeri i MC Damiru.

Da podsetimo, Čolak je predložio Mariji Ani Smiljanić da provode vreme zajedno i da sa njim pravi ljubomornim Filipa Đukića, a rijaliti kamere nisu zabeležile nijedan trenutak koji svedoči da su njih dvoje bili intimni.

Foto: TvPink Printscreen

Čini se da Užičanin voli da se hvali zgodnim rijaliti drugaricama i time stekne među svojim novim cimerima utisak da je on šmeker koji je uspeo da očara neke od najatraktivnijih ukućanki iz prethodnog rijalitija.

Pročitajte još: URADILA JE TO VRLO VEŠTO! Marijana se OSAMILA sa Tomom, pa pokušala da sazna od njega istinu o PRSTENU, a ono što joj je rekao ŠOKIRAĆE VAS! (VIDEO)

Njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Bane Čolak

#Marija Ana Smiljanić

#Zadruga 2

'