separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Čolak ŽELEO DA POKAŽE KAKAV JE ŠMEKER, pa zadrugare SLAGAO da je bio sa NAJZGODNIJOM ZADRUGARKOM! (VIDEO)


Gledaoci Televizije Pink znaju pravu istinu!


Zadrugari su se tokom večeri okupili u grupice i raštrkali po celom imanju najimpozantnijeg projekta "Zadruge 2" i pričali svakojake dogodovštine. 

Bane Čolak se našao u društvu Lazara Jeremića Jere i MC Damira, a sa njima je podelio ljubavna iskustva koja je imao u prethodnoj sezoni ovog rijaliti programa. 

Autor: TvPink Printscreen

Evo Đekson je bio majmun prema svakoj, pa je bio sa četiri kao i ja. Bio sa Minom i rekao joj neću više da te je*em, gadna si mi, ku*vo jedna. Uđe Krunićka, on sa njom, pa sa Andrijanom. On i ja smo bili sa četiri ribe. Ja sam bio sa Nadeždom, Nenom, Vešticom i Marijom Anom. Stoka najveća, stoka, bre, riba - prepričavao je ljubavne priče Čolak Jeri i MC Damiru. 

Da podsetimo, Čolak je predložio Mariji Ani Smiljanić da provode vreme zajedno i da sa njim pravi ljubomornim Filipa Đukića, a rijaliti kamere nisu zabeležile nijedan trenutak koji svedoči da su njih dvoje bili intimni. 

Autor: TvPink Printscreen

Čini se da Užičanin voli da se hvali zgodnim rijaliti drugaricama i time stekne među svojim novim cimerima utisak da je on šmeker koji je uspeo da očara neke od najatraktivnijih ukućanki iz prethodnog rijalitija. 

Njihov razgovor pogledajte u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti