AKTUELNO

Svoja osećanja je podelio sa pratiocima na Instagramu.

Pinkova zvezda i bivši učesnik najgledanijeg rijalitija "Zadruga" Slobodan Radanović je svojim boravkom u ovom zabavnom programu ostavio veliki pečat otpočevši romansu sa Lunom Đogani, a pritom je bio oženjen Kristinom Kijom Kockar.

Pročitajte još: BOLNA ŽIVOTNA PRIČA BIVŠEG ZADRUGARA: Niko nije znao da ima sestru, nisu se videli od njegove 4. godine, a sada mu se JAVILA SESTRIČINA I OSTAVILA GA BEZ REČI! (FOTO)

Foto: RTV Pink

Ni brak, ni veza nisu bili uspešni, ali mu zato u karijeri sve polazi za rukom. Iako je našao na mnogobrojne osude zbog preljube koju je počinio u "Zadruzi" to se nije odrazilo na njegovu karijeru, a o tome svedoče i to što svakodnevno puni klubove.

Sloba je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a ovoga puta je na storiju svog Instagram naloga postavio status kojim je poslao poučnu poruku.

Foto: Printscreen Instagram

Kada ljudi kažu da ne mogu da vide ništa dobro u tebi, zagrli ih i reci: 'Slepima je život težak' - napisao je Sloba na svom storiju.

Da li je ova poruka posvećena pratiocima koji su ga osuđivali mesecima unazad ili je ovaj status sasvim slučajno nastao, ostaje da saznamo.

D. B.

#Slobodan Radanović

'