AKTUELNO

Šokirla sve.

Mlada modna blogerka, Luna Đogani, obeležila je prvu sezonu najgledanijeg rijalitija u regionu "Zadruge", svojom strastvenom i veoma turbulentnom vezom sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! ŠTA SE KRIJE IZA PRIJATELJSTVA? Evo kako su bivši ljubavnici napustili emisiju! (FOTO)

Njima su se putevi, po napuštanju Bele kuće, razdvojili, pa je Sloba počeo redovno da nastupa, dok se Luna posvetila svom biznisu, kreiranju odeće.

Nedavno se u medijima pojavila informacija da je pevač ponovo srećno zaljubljen, te da uživa u romansi sa devojkom koja nije poznata javnosti, a na to je komentar dala i Đoganijeva.

Foto: RTV Pink

Uvek mi je drago kada čujem da je neko zaljubljen i ima novu ljubav. Njemu, kao i svima ostalima, želim sve najbolje jer je u životu najlepše da voliš i budeš voljen - rekla je blogerka.

Verni pratioci "Zaduge", koji su više od devet meseci gotovo svakodnevno gledali Lunine ljubomorne scene i napade histerije, sigurno nisu očekivali ovako smiren i dobronameran komentar, naročito jer je u pitanju nova ljubav njenog bivšeg dečka. Izgleda da je blogerka odlučila da okrene drugi list, te da više neće reagovati onako kako smo navikli da je viđamo u Beloj kući.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'