AKTUELNO

Ovo priznanje će vas ostaviti bez reči.

Bivša učesnica rijalitija koji je postavio nove standarde na medijskom nebu Srbije, "Zadruge", Sanja Jakšić, ovih dana je veoma aktivna na društvenim mrežama.

Iako se u Beloj kući nije zadružala dugo, ona je ostavila neizbrisiv trag i postala upamćena po britkom jeziku i izjavama koje nikoga nisu ostavljale ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada je Jakšićeva na svom Instagram profilu podelila poruku koja je zabrinula i zbunila mnoge.

Ne možeš ti meni da staneš na crtu... Nikako. Ja sam se, prijatelju, borila sama protiv sebe. Gazila sam blato, usta su mi bila puna sopstvene krvi, koju sam gutala da bih preživela. Kidala sam sopstvenu kožu da bih se prehranila. Demoni su me opsedali, lomili, uzimali od mene sve, ostavljajući me golu i bosu. Unakaženu. Samu. Bestidnu. I sve sam pobedila sama, svojom voljom. Sama sebi sam bila i sudija i dželat. Ne staj mi na crtu, progutaću te u zalogaju - piše u njenoj objavi, uz šta je dodala "I vas ću pojesti".

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: UHVATILA JE NOSTALGIJA: Ceca je pre 23 godine snimila pesmu koja ju je obeležila, a sada se vratila na isto mesto i uradila OVO! (VIDEO)

Na koga je bivša zadrugarka mislila, šta ju je naljutilo i zašto je osetila potrebu da ovakvo nešto napiše, nije nam poznato, ali nema sumnje da će je od sada mnogi gledati drugim očima.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Jakšić

'