AKTUELNO

Okačio video-snimak i ostavio fanove u nedoumici.

Bivši učesnik nagledanijeg rijalitiji programa u regionu, "Zadruge", i pevač Slobodan Radanović nedavno se zvanično razveo od pevačice Kristine Kije Kockar.

Foto: Pink.rs

Sloba je tokom borakva u beloj kući ljubavnu romasu otpočeo sa modnom blogerkom Lunom Đogani i time izazvao opštu pometnju, što je bilo i razlog njegovog razvoda, ali je i ovaj par svoju vezu okončao pred kamerama Zadruge.

Foto: Pink.rs

Pevač je po izlasku iz rijalitija svoje slobodno vreme posvetio karijeri, a broj nastupa mu se drastično povećao u odnosu na period pre "Zadruge".

Foto: YouTube screenshot

Sloba je sada na društevnoj mreži Instagram objavio video-snimak u okviru storija i time izazvao lavinu komentara. Na snimku se jasno vidi kako tokom svog nastupa, pevač na poklon dobija plišanu igračku - medu.

Foto: Instagram

Mnogi su se zapitali od koga je dobio ovakav poklon, s obzirom na to da se na snimku vidi kako je sa njim Sloba dobio i neku poruku.

Foto: Printscreen Instagram

Pevačevi fanovi su obratili pažnju i na srce koje je pevač stavio u okviru video-snimka, pa su komentarisali da postoji mogućnost da je on ponovo zaljubljen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: OVO DO SADA NISTE VIDELI: Teodora ZAGREJALA PRIMORJE, kada se bacila u vodu, TEMPERATURA JE NAGLO SKOČILA! (FOTO)

Autor: K. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Poklon

#Slobodan Radanović

#nastup

'