AKTUELNO

Odlučila je da se oglasi.

Pobednica najgledanijeg rijalitija „Zadruga” i miljenica Srbije Kristina Kockar sasvim sigurno je jedan od učesnika koji i dalje drži pažnju javnosti. Mlada pevačica sada već hita „Ne vraćam se ja na staro”, koji je nedavno snimila sa ženskom grupom Ministarke beleži pozamašne cifre na Jutjubu zbog kojih je Kockareva bukirana danima unapred.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon spekulacija medija da je viđena na primorju sa reperom Vukom Mobom, Kristina je odlučno rešila da stavi tačku na bilo kakve glasine tog tipa. U svojoj Instagram priči sa svojim fanovima je podelila nekoliko rečenica kojima jasno poručuje da je trenutno sama i  slobodna devojka.

Nemam dečka! Prestanice da me spajate, pa onda  još i raskidate moje navodne veze, udajete me i useljavate - glasila je Instagram priča.

Foto: Instagram

Podsećanja radi, Kristina Kockar je zvanično razvedena od svog sada već bivšeg supruga Slobodana Radanovića, koji je u rijalitiju ušao u ljubavnu vezu sa mladom blogerkom Lunom Đogani. Krah braka spomenutih bivših supružnika nije nikoga ostavio ravnodušnim, pa javnost i dalje bruji o tome.

Pročitajte više: ZALUDELA SVE MUŠKARCE: Skinula se jedna od naših najlepših voditeljki i pokazala izvajanu guzu! (FOTO)

I. R.

#Kristina Kockar

'