AKTUELNO

Pevačica nije očekivala ovako nešto.

Andrijana Radonjić je ostavila neizbrisiv trag u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruzi". Ona je u Beloj kući imala veoma turbulentnu vezu sa Nemanjom Đerićem Đekosnom, ali po napuštanju luksuznog imanja ova ljubav nije izdržala.

Reper je u "Zadruzi" bio u vezi i sa Minom Vrbaški a nakon što je rijaliti zavšen, rat između fanova ovih bivših učesnika poprimio je ogromne razmere. Naime, Minini fanovi su već nekoliko puta javno upućivali poruke, pretnje i prozivke na račun Andrijane, ali ovoga puta Radonjićeva je morala da reaguje.

Foto: Pink.rs

Ona je na Instagramu objavila kakve je poruke dobila a onda se obratila svima.

Poručite Androdajki, propi*aće svaku Mininu suzu! Svaku! To sam joj već rekla a danas ponavljam. Tek je čeka pakao. Ja ne pretim ja najavljujem. Nigde neće biti bezbedna - piše u porukama koje je Andrijana dobila.

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: SEVNULA GOLA GUZA: Bivšoj zadrugarki SPALA HALJINA u punom klubu, a ispod nje NIJE NOSILA DONJI VEŠ! (FOTO)

Šta je sad psihopate?! Eto vam ga Đekson, sad odjednom imate sa mnom problem? Žao mi je što morate meni da pretite da biste ispali veliki, ali džaba, šta god da uradite meni, neće od vas uspeti da napravi dame i ozbiljne žene, jer, ja se ne predajem za razliku od nekih. Pozdrav - napisala je Radonjićeva na ove pretnje.

Foto: Instagram

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'