AKTUELNO

Za portal Pink.rs izneo je svoj stav.

Kristina Kockar i Slobodan Radanović potpisali su pre više od nedelju dana papire za sporazumni razvod braka, iako su mnogi navijali da se njih dvoje pomire. Među njima je i Lepi Mića, njihov bivši cimer iz "Zadruge", najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, koji se sve vreme zalagao za instituciju braka, pa mu nije bilo drago kada je čuo ove vesti.

Foto: Pink.rs

- Ja sam rekao da njih dvoje treba da pričaju o svom braku kad izađu iz "Zadruge" i rekao sam Kiji ako bude sposobna za oprost, a on na pokajanje, da daju šansu svom braku. Ubeđen sam da se vole, međutim izgleda da Kija nema snagu da oprosti to Slobodanu. Oni su potpisali papire za razvod, ali se nisu razveli - rekao je Mića za portal Pink.rs.

Ipak, on veruje da još postoji šansa da se njih dvoje pomire i da do razvoda ipak ne dođe.

Foto: TV Pink Printscreen

- Još postoji šansa. Sloba je tako pokazao da neće da ga ona više vuče za nos, pa je odlučio da potpiše. Emocija se tu nije smanjila, a njima odgovara i da se priča o tome. Ja nijednu osobu više ne viđam, ne znam gde su uopšte, pa ne mogu da utičem na tu vezu, niti želim. Ja sam samo branio instituciju braka i kritikovao prevaru, blud i razvrat Lune i Slobe, a nisam kritikovao Lunu i Slobu. Ja sam stavove tamo napadao i branio - objasnio nam je Mića i dodao:

- Oni najbolje znaju šta im je činiti, ali već ako se razilaze nek to bude u nekom duhu tolerancije i poštovanja, a ne nekoj svađi i nekom poniženju bilo koga.

Autor: V. T.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Slobodan Radanović

'