AKTUELNO

Ovakav predlog nije očekivala.

Verni gledaoci koji su devet meseci bez daha pratili rijaliti program "Zadrugu", koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, još sa nestrpljenjem očekuju svaki novi korak svojih omiljenih zadrugara.

Bivši stanari Bele kuće su po njenom napuštanju dobili mnoge poslovne ponude, ali i pojedine predloge koji su ih ostavili bez teksta. Jedna od najatraktivnijih zadrugarki, Sanja Stanković, primila je poruku na društvenoj mreži Instagram koja ju je šokirala.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nemam vremena da izlazim da bi me neko muvao, ili sam kod kuće ili sa Jovanom. Ni na Instagramu mi ni pišu toliko. Dobila sam jednu poruku od neke starije gospođe koja živi u Dubaiju koja mi je rekla da ostavim Jovanu i da dođem kod nje da živim - otkrila je Sanja za portal Pink.rs.

Ona je navela da ni na trenutak nije pomislila da prihvati ovu ponudu i da svoju partnerku Jovanu Tomić Matoru ne bi zamenila ni za koga. Matora nije iznosila svoje mišljenje na ovu temu, ali nam se poverila da joj često prilaze devojke u izlascima.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KRUŽILE SU PRIČE DA ĆE SE ODREĆI UNUKE: Ovako izgledaju Andrijanini baka i deka čijih se reakcija najviše plašila! (FOTO)

Mene devojke 'vataju po klubovima, čak su me i momci pitali da im dam Sanjin broj. Isto što mi je ostalo upečatljivo, jedna devojka, plavušica, mršava, mala uhvatila me za du*e i kaže "Izvini, je l' ti tu Sanja? Je l' mogu ja večeras da budem tvoja Sanja". Ovoga puta pazim šta radim - rekla je Tomićeva.

R. L.

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

'