AKTUELNO

Ubrzo će joj se ispuniti davnašnja želja.

Atraktivna pevačica Andrijana Radonjić je posle učešća u "Pinkovim zvezdama" od članice stručnog žirija Dare Bubamare na poklon dobila pesmu "Opelo", koja je vrlo brzo postala veliki hit.

Foto: Pink.rs

Andrijanin prvenac u rekordnom roku zavoleli su svi njeni cimeri iz "Zadruge", gde ju je pevala u više navrata, ali i mnogobrojni gledaoci rijalitija koji su izrazili želju da atraktivna brineta ekranizuje svoj hit, što je i učinila.

Foto: Pink.rs

Popularna Pinkova zvezda svoj prvi spot snimila je u Kraljevu, odakle se javila svojim fanovima na Instagramu i sa njima podelila radosne vesti. Andrijana je zapevala svoj hit u društvu oca Duška Radonjića, drugarice Zorane Stefanov i bivšeg zadrugara Dušana Zdravkovića, a ko će se od njih naći u spotu ostaje da saznamo vrlo brzo.

Završeno snimanje spota za pesmu "Opelo", koju toliko volite i tražite! Jedva čekam da bude namontiran, pa da podelim sa vama, a do tada uživajte kao i mi posle današnjeg snimanja - napisala je lepa pevačica u opisu video-snimka koji je podelila sa pratiocima.

D. T.

#Andrijana Radonjić

#Dušan Zdravković

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'