AKTUELNO

Novinar otkrio svoja zapažanja.

Luna Đogani je na jednoj od poslednjih žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu ''Zadruga'' iz revolta prema Slobi Radanoviću bila u društvu Marka Miljkovića, pa se pričalo da joj se on dopada. U jednom trenutku su bili toliko bliski da je izgledalo kao da su se poljubili.

Foto: RTV Pink

Da podsetimo, tada su Miljković i Radanović bili u lošim odnosima, ali to Đoganijevu nije sprečilo da se nađe u njegovom društvu.

Blogerka je pre nekoliko dana u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala zajedno sa Markom i tada iznela da je pogrešila u vezi sa njim i da smatra da je on kvalitetan momak. S obzirom na to da se spekulisalo da između njih dvoje postoje simpatije, novinar Milan Milošević je otvoreno rekao šta misli o ovome.

Foto: Pink.rs

Naravno da postoje simpatije. Svi koji su gledali emisiju "Zadruga - Narod pita" videli su da između njih sevaju varnice - kaže Milošević.

Novinar je istakao da je pomno pratio izdanje emisije kada su njih dvoje gostovali i da njegovom "oku sokolovom" ništa ne može promaći.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MATOROJ ZBOG OVIH KADROVA NEĆE BITI DOBRO: Bivši zadrugar se SKINUO, pa masirao Sanjinu NAULJENU ZADNJICU! (VIDEO)

D. B.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'