AKTUELNO

Njega nisu očekivale ni u najluđim snovima.

U večerašnjem, specijalnom izdanju emisije "Amidži šou" gledaoci imaju priliku da vide kako su se bivši zadrugari, tačnije, šestoro superfinalista, proveli nekoliko dana na Kopaoniku i pružili sebi pravo opuštanje nakon rijalitija "Zadruga".

Naime, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Jovana Tomić Matora , Sanja Stanković, Ana Korać i Milan Milošević ludo su se zabavili na odmoru na jednoj od naših najlepših planina. Oni su bili smešteni u hotelu, u zasebnim sobama, po parovima.

Foto: TvPink Printscreen

Milošević je imao zadatak da na prepad ulazi u sobe svojih cimera i istraži šta parovi rade u slobodno vreme. On rešio da prvo poseti apartman Sanje i Matore, gde je zatekao plavušu u ležećem položaju, dok mu je Tomićeva priredila dobrodišlicu, ali i pokazala sobu. U jednom trenutku novinar je zavirio u njihovu spavaću sobu i tamo zatekao donji veš, pa nije mogao da odoli i ne postavi im veoma zanimljivo pitanje.

Da li se desi da nekada da obučeš ti njene, a ona tvoje gaćice? - upitao je Milan Matoru.
Pa ne... Ali su mnogo su seksi i žuljaju me - rekla je Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Miki je skoro stupio u brak sa novom devojkom, ali se Nadežda još uvek nada: NOSIĆU NJEGOV PRSTEN I KAD SE UDAM ZA DRUGOG!

Matora je bez pardona pokazala Miloševiću donji veš koji je kupila. Za razliku od Stankovićeve, koja nosi seksi gaćice, Jovana nosi one na kojima je print Betmena i Supermena.

Foto: TvPink Printscreen

Milan ih je ubrzo napustio, a kako je protekao njegov obilazak kod Sanje i Matore, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Amidži Šou

#Jovana Tomić Matora

#Milan Milošević

#Sanja Stanković

'