AKTUELNO

Pevačica ispričala kako doživljava ono što je prošla sa manekenom.

Marija Ana Smiljanić je zajedno sa bivišim zadrugarima Sarom Reljić i Milana Miloševića bila gošća u emisiji "Zadruga - Narod pita". Voditelj Ognjen Nestorović predložio je pevačici da odgledaju snimak u kom su kroz nekoliko minuta prikazane žestoke svađe Smiljanićeve i njenog bivšeg dečka Filipa Đukića.

Foto: Pink.rs

Ono što je definitivno obeležilo pevačicino učešće jesu rasprave sa manekenom, a evo šta je ona rekla nakon odgledanog snimka kada je videla kako zapravo izgledaju njene svađe sa Filipom.

Kao da nisam ovo ja. Sada mi je smešno, tada mi nije bilo. To su sve nerazjašnjene stvari koje smo imali napolju. Mi smo prvi rijaliti par koji se ovako svađao. Plašila sam se kada izađem kakve će biti reakcije gledalaca, ali sam prijatno iznenađena - rekla je Marija Ana nakon odgledanog snimka.

Foto: TvPink Printscreen

Marija Ana nije krila da je uprkos svemu što se desilo u "Zadruzi" dobila brojne pozitivne komentare i u večerašnjoj emisiji otkrila je da je definitivno stavila tačku na svoju vezu sa Đukićem.

Pročitajte još: GLEDALA JE LJUBAVNICU I SUPRUGA I SVE STOIČKI PODNELA! Milan otkrio kada je poverovao u Kijinu priču! (VIDEO)

Šta je još Marija Ana rekla o svom odnosu sa Filipom pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'