AKTUELNO

Luna se iznenadila komentarima fanova Zadruge.

U emisiji "Zadruga - Narod pita" Ognjen Nestorović ugostio je večeras Lunu Đogani i njenog oca Gagija, a sa njima u studiju sedeli su i Marko Miljković i Bora Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelja je zanimalo kako Luna komentariše to što mnogi pričaju da ona, iako tvrdi da se cela priča sa "Zadrugom" završila, "provocira svojim ponašanjem", kao na primer kada je, posle upada u Lunin butik Anabela objavila Kijinu fotografiju sa obožavocem koji je napravio šalu ušavši u njen butik.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne znam šta provocira kod mene. Ja sad da uradim najbolju stvar na svetu, oni će i to da vide loše. Kad nekog ne voliš, uvek ćeš u njemu da vidiš loše. Rijaliti se završio, dobili su šta su hteli, Sloba i ja nismo zajedno, Kija je pobedila... Ja ne znam više šta oni hoće od mene! - odgovorila je Luna.

Tada se uključio i Gagi, koji je priznao da je očekivao ovakav scenario sa butikom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VEOMA JU JE RAZOČARAO! Luna na samom NIJE ŠTEDELA Slobu: On ne ume da se bori za ono što želi, među nama je DEFINITIVNO GOTOVO! (VIDEO)

- Ja sam očekivao da će se desiti takvo nešto sa butikom, što ne mora da znači da će opet biti. Ostavi Slobu i to je to - prokomentarisao je Gagi, a sve o čemu su pričali pogledajte u donjem snimku.

Autor: V. T.

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'