AKTUELNO

Godinama nosila dugu kosu, a sada je napravila promenu.

Anabela Atijas, majka Lune Đogani nekadašnje zadrugarke koja je u najgledanijem rijaliti programu "Zadruga" bila u ljubavnoj vezi sa Slobodanom Radanovićem, odlučila je da napravi veliku promenu.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, pevačica se na društvenoj mreži Instagram pohvalila pratiocima svojom novom frizurom. Anabela je odlučila da drastično skrati kosu i ošiša se na paž, a ovom promenom iznenadila je sve svoje obožavaoce.

PROČITAJTE: SLOBINE VIŠE NE UZIMA U USTA: Gagi nije želeo da komentariše nesuđene prijatelje, ali je ovo rekao o njihovom sinu! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram

Pre nekoliko dana njena ćerka Luna otvorila je svoj butik u Beogradu, na to dešavanje pozvala je svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića sa kojim je bila u vezi tokom boravka u "Zadruzi", međutim Sloba se nije pojavio.

Foto: Printscreen Instagram

Tom prilikom u razgovoru za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, Anabela je rekla kako ta priča sa Slobom za Lunu nije završena, o čemu više možete pročitati klikom na ovaj link.

PROČITAJTE JOŠ: MOJU MAMU JE MALTRETIRAO, A MENE UDARIO: Mina iznela šokantne detalje o svom bivšem dečku iz "Zadruge" (VIDEO)

Pink.rs

#Anabela Atijas

'