AKTUELNO

I Andrijana iznela svoje mišljenje.

Mina Vrbaški je tokom svog gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" izjavila da je od svog bivšeg dečka Nemanje Đerića Đeksona dobila poziv da imaju intimnu akciju. U međuvremenu je Đekson to demantovao, a Mina je iznela svoj stav.

Foto: RTV Pink

Pa kao i sve ostalo što on demantuje. To se desilo na splavu kada je krenuo fotograf da slika, Andrijana je videla kada sam mu ja rekla da se skloni i da prestane. Ne mogu više da se raspravljam oko njega. Ja sam ta koja je napadala Nemanju, to priznajem - pričala je Mina.

Podsetimo, pre nekoliko dana na jednom splavu našli su se zajedno u provodu Mina Vrbaški, Nemanja Đerić Đekson, Andrijana Radonjić, ali i Zorana Stefanov, Sara Reljić. Svi oni zajedno su uživali u nastupu svojih bivših cimera Vojketa i Palekta.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam želela da budem u tome. Pratila sam Vojketov i Palketov nastup u tom trenutku. Ja sam presekla, što se mene tiče to je gotova priča. Ostali sno u normalnim odnosima. Nisam želela da budemo u nekoj svađi. Jako sam bila ljuta na njega. Posle toga smo pričali i smatram da meni to ne treba i da on nije dečko za mene - govorila je Andrijana o svom odnosu sa Đeksonom.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao ovaj deo emisije "Zadruga - Narod pita".

PROČITAJTE: ANDRIJANA PREBLEDELA: Mina uživo u emisiji priznala da je od Đeksona dobila POZIV ZA SE*S, a onda je spomenula SNIMAK! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'