AKTUELNO

Tako nešto nije očekivao.

Bane Čolak gostovao je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita", a ono na šta se posebno usmerila pažnja jeste na njegov odnos sa drugoplasiranom učesnicom najgledanijeg rijalitija, Lunom Đogani.

Iako je zadrugar tokom svog boravka u Beloj kući isticao da je njen otac, Gagi Đogani njegov dobar prijatelj u spoljnom svetu, ovom prilikom je otkrio da se posle Zadruge nije čuo ni video sa njim.

Foto: TV Pink Printscreen

On je, takođe priznao da ni posle svega što je činio za mladu blogerku nije pozitivno uticalo nakon završetka rijalitija.

Ja sam bio zaštitnički nastrojen prema Luni, zbog Gagija. Očekivao sam da ću da se čujem sa Gagijem, ali nisam. Slučajno sam se čuo sa Lunom i ona je rekla da su ljudi rekli da sam ja protiv nje. Ona zna kakav smo odnos imali tokom devet meseci. Ja sam to sve video napolju nakon ovoga i ništa joj nisam zamerio. Nisam otišao na otvaranje, imao sam nastup.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega se Gagi ni jednog trenutka nije obratio Banetu, preostaje da saznamo, a u nastavku možete pogledati šta je Čolak još ispričao o njima.

K.Ristić

#Bane Čolak

'