AKTUELNO

Radonjićeva nije znala šta ju je snašlo.

Zadrugari koji su dobili priliku da ponovo budu gosti u najgledanijoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita" jesu Duško Radonjić, Milan MIlošević, Bane Čolak, ali i suparnice - Andrijana Radonjić i Mina Vrbaški.

Kako je Milan najavio da će otkriti sve tajne svojih cimera, tako je podstakao i Minu da progovori o nečemu što je želela da zadrži u tajnosti. Naime, ona je otkrila da ju je bivši dečko Nemanja Đerić Đekson kontaktirao i pozvao na se*s dok je bio u vezi sa Andrijanom.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da bi imao sa mnom se*s, ali da se boji da ja ne pokažem klipove ili da ga ne snimim, tako nešto - rekla je Mina.
Nas dvoje nismo zajedno već deset dana. Ja samo mogu da kažem da nije bilo vredno, mesec dana je prošlo, ja sam posle tri dana shvatila šta želim, a šta ne. On mora sam sa sobom da raščisti neke stvari - rekla je Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijani nije bilo svejedno zbog onoga što je saznala, a onda je Milan nastavio da odaje tajne, pa je pred svima rekao da ne brine za Radonjićevu, a obrazložio je i zašto.

Ja sam čuo da ima opasnu prepisku, poznajemo ga svi, muva je opasan frajer. Duško, nije po vašoj meri - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je Andrijana odgovorila na ovu konstataciju i kakve su bile reakcije svih nakon što je Mina javno priznala da je od njihovog bivšeg dečka dobila ovaj poziv, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

'