AKTUELNO

Andrijana sve demantovala.

Andrijana Radonjić izjavila je u emisiji "Zadruga - Narod pita" da je ponovo raskinula vezu sa reperom Nemanjom Đerićem Đeksonom. Pevačica je gostovala sa Minom Vrbaški, Duškom Radonjićem, Milanom Miloševićem i Banetom Čolakom.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku Milan Milošević je izjavio kako ga je kontaktirala Duškova i Andrijanina rođaka, koja nije imala tako lepe reči za njih.

Javila mi se njihova bliska rođaka, koja mi je takve stvari ispričala. Ljudi se ne slažu da je Duško rekao istinu i da je Andrijana mnogo toga prećutala. I čuo sam od zadrugara da je Andrijana mnogo stvari prećutala ocu. Kada je rekao da je on nju izdržavao, da je živela kod njega od 15. godine, a rođaka kaže da to nije istina i da se video strah u očima Andrijani da ona ne sme to da kaže i da je istina mnogo drugačija i da jedva čekaš Andrijana da izađeš iz rijaltiija da završiš sa Duškom - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih pozdravila tu rođaku ovim putem, ako ona stvari postoji. Što se tiče toga da ću ja završiti sa tatom za sva vremena, mislim da nikada to nisam rekla u rijalitiju i da jesam ne bih sada sedela ovde sa njim. Ja sam kod njega u Beogradu, živimo zajedno. Samo ću to demantovati - pričala je Andrijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana Radonjić je istakla i da će uskoro posetiti babu i dedu, kao i mamu koja se porodila u toku Andrijaninog učešća u "Zadruzi", a svog polubrata još uvek nije videla. Takođe, pevačica je rekla i kako se jedino od bivših zadrugara druži sa Zoranom Stefanov.

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'