AKTUELNO

Pevač potpuno van sebe.

Pravi haos je nastao prethodne noći u studiju televizije Pink i to u emisiji "Zadruga - narod pita". Gosti voditelja Ognjena Nestorovića prethodne noći su bili Lepi Mića, Milica Dugalić i Jelena Golubović koja je emisiju napustila ranije zbog svađe sa pevačem.

Mića je još jednom pokazao svoj britak jezik te je uputio salvu uvreda na račun majke drugoplasirane zadrugarke Lune Đogani, Anabele Atijas.

Foto: RTV Pink

Ja nikad nisam rekao ni jednu ružnu reč za Lunine roditelje. Anabelina majka me je klela i mene i moju ćerku, a Anabela Bukva Đogaj, ta bukvetina je rekla "Dabogda ti ćerku crnci razvlačile po Americi", ja sam to podneo i ćutao sam. Ništa nisam rekao njenom detetu - naveo je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

On je nastavio sve jačim tempom, iako je voditelj u nekoliko navrata pokušao da ga smiri. Od Mićinog glasa tresao se studio.

Ja nikad njeno dete nisam uvredio, nikad nisam opsovao i kleo. Samo sam rekao šta je njeno dete radilo. To je razlika između mene i njih. To je ta dama koja štiti svoje dete koje se je*e na televiziji, a kune moje dete. To neće proći, to nije dama to je vrlo loša i nemoralna žena. Ljudi su u braku, dali su zavet Bogu da su u braku. On vara svoju ženu sa mladom devojkom na televiziji, a njegovi roditelji dogovaraju veridbe svadbe i zajedničko življenje u iznajmljenom stanu. Je l' to normalno? To nije normalno, možete da me vešate ali vi ste bezobrazni i zli, i neće me Bogotac ućutkati - urlao je pevač.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNI POKUŠALI DA ZAPALE BUTIK?! Blogerka ogorčena, požalila se na Instagramu pa zapretila: IMAĆETE VELIKE PROBLEME! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'