AKTUELNO

Išao je kod njih u posetu i podržavao vezu Lune i Slobe, a evo šta sada kaže o svemu.

Slobodan Radanović i Luna Đogani raskinuli su svoju vezu koju su započeli pred kamerama "Zadruge", ali kako nam je blogerka u više navrata istakla, oni su ostali u korektnim odnosima, pa ga je tako Luna pozvala na otvaranje svog butika, ali se Radanović nije pojavio.

Foto: Pink.rs

Na ovom događaju ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs razgovarala je i sa Luninim ocem Gagijem Đoganijem, a u jednom trenutku dotakli smo se i odnosa njegove ćerke sa sada već njenim bivšim oženjenim dečkom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je Luna rekla, to je to. Ne pričam puno sa Lunom o tim stvarima vezanim za Slobu i o tom njihovom odnosu. Ja sam sve to prepustio njoj da vidimo kako će to da funkcioniše i van kamera s obzirom na to da su u Zadruzi oni raskinuli. Ne ulazim u njihov odnos, ne mešam se - rekao nam je Gagi.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen Instagram

Dok su Sloba i Luna bili u "Zadruzi", Gagi je posetio Zrenjanin i njegove roditelje Draginju i Dušana Radanovića, a njihovu zajedničku fotografiju objavio je na društvenim mrežama. Takođe, u finalnoj noći "Zadruge" Gagi se grlio i srdačno pozdravljao sa Slobinim roditeljima. Mi smo želeli da čujemo u kakviM je odnosima sada sa Radanovića, a Gagi to nije želeo da komentariše.

Foto: TvPink Printscreen

Moju podršku je Luna imala. Podržavao sam i Slobu i celu tu vezu i to je to - izjavio je kratko Đogani.

Gagi je više bio raspoložen da priča o Luni, govoreći kako je veoma ponosan na nju i da nikada nije sanjao da će ona imati svoju modnu liniju, već je očekivao da njegova naslednica jednog dana postane pevačica ili igračica.

Foto: E-stock

PROČITAJTE: ZA LUNU TA PRIČA NIJE ZAVRŠENA: Anabela konačno progovorila o nesuđenom zetu, evo da li su se ona i Sloba sastali posle svega! (FOTO)

Autor: Pink.rs

#Draginja Radanović

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'