AKTUELNO

Pevačica bi rado snimila pesmu o svom boravku u "Zadruzi".

Zorana Stafanov, Pinkova zvezda i učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, pre dve noći je bila gošća na žurki dnevnih novina "Informer".

Ona je tom prilikom za portal Pink.rs otkrila kako se oseća nakon što je prošlo nešto više od mesec dana od kada je napustila Belu kuću.

Foto: Pink.rs

Napokon sam se oporavila, još imam neke čudne promene raspoloženja, ali sve je super. Krenula sam da radim, u potrazi sam za drugom pesmom i pokušavam da ispunim obećanje koje sam dala ljudima, a tiče se spota za moju prvu pesmu - rekla je Zorana.

Interesovalo nas je da li bi pevačica snimila singl o svom boravku u "Zadruzi" kao što je to uradila njena koleginica i bivša cimerka Nadežda Biljić sa pesmom "Budale".

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam razmišljala da napravim sprdnju za to što me prozivaju da sam devojka za sredu. I sviđa mi se pesma Katarine Grujić "Ne zna petak šta radi sreda" i baš sam rekla Vuksanu što mi nije sačuvao tu pesmu, bar da uradimo nešto korisno kad ljudi već pričaju. Zašto da ne. Ja kad sam bila mala mislila sam da svi pevači pevaju o svojim sudbinama, pa što ne bih i ja - rekla je pevačica.

Ona je otkrila i da nema kontakt sa svojom simpatijom iz rijalitija, Filipom Đukićem, sa kojim je imala nekoliko ljubavnih scena u Beloj kući.

Ne, nismo u kontaktu. Naravno, ja sam uvek otvorena za drugarski odnos, ali tu očigledno ne treba ništa čačkati i dirati u njegov odnos sa Marijom Anom - rekla je Zorana.

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ: ODLUČILA JE DA POČASTI SEBE: Kija mislila da je niko ne snima, EVO U ČEMU JE UŽIVALA I ŠTA JE KUPILA! (VIDEO)

Pevačica je progovorila i o odnosu njenih najboljih prijatelja iz "Zadruge", Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona, koji su nedavno raskinuli.

Đekson i Andrijana su meni najbolji prijatelji iz rijalitija. Sa svima sam ostala ok, ni sa kim nisam imala ružno iskustvo. Svi su me pozvali, i prihvaćeni su sa moje strane kao da ništa nije bilo. Ja navijam za njih dvoje, a šta će biti ko će znati - navela je Pinkova zvezda.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Zorana Stefanov

'