AKTUELNO

Pevačica za Pink.rs priznala da više nije u vezi sa svojim dragim.

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su započeli svoju ljubavnu romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Oni su uspeli da održe vezu uprkos protivljenju njenog oca, Duška Radonjića koji je zajedno sa njima boravio u "Zadruzi".

Međutim, ljubav nije potrajala, pa su Đekson i Andrijana raskinuli samo 20 dana nakon izlaska iz Bele kuće. Ovo je Radonjićeva priznala sinoć za naš portal.

Foto: Pink.rs

Nismo zajedno, ja sam ljuta na njega, tako on kaže. Ništa se nije desilo nego sam u rijalitiju naučila da poštujem i cenim sebe. Moja veza sa njim, njegovo ponašanje prema meni pokazuje da on ne ceni i ne poštuje mene. Duško ne zna za to, nikome nisam pričala, to držim u sebi - rekla je Andrijana.

Radonjićeva je navela i da Nemanja još uvek ne priznaje da je njihovoj ljubavi došao kraj, ali da će ona ostati istrajna u svojoj odluci.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: NIJE NI SLUTILA DA ĆE ZAVRŠITI U PAPARACO LOVU: Ana Korać uhvaćena na bazenu dok je radila OVO! (VIDEO)

Nisam se videla ni čula sa njim već četiri, pet dana. On priča kako smo još zajedno, a da sam ljuta na njega. Ali smatram da kad se ne čuješ sa nekim pet dana onda više nisi sa njim, logično - rekla je Pinkova zvezda.

Kako je sinoć, pored Andrijane na istu žurku došla i Đeksonova bivša Mina Vrbaški, naš novinar želeo je da sazna da li će pevačica razgovarati sa svojom nekadašnjom suparnicom i da li će joj otkriti da je njena veza sa reperom završena.

Foto: RTV Pink

Što se mene tiče, ja nemam ništa protiv Mine, ona devojka sasvim normalno komunicira sa mnom. Ona se nada, dobila sam poruke da jedva čeka da raskinemo, to mi fanovi šalju, ali mene baš briga. Ja ću raskinuti ako budem smatrala da tako treba, zbog njegovog ponašanja, a ne zbog njih - rekla je Radonjićeva.

Da li će Andrijana ipak pružiti još jednu šansu Đeksonu ili će se on vratiti svojoj bivšoj, Mini, ostaje nam da saznamo.

S.K./R.L.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'