AKTUELNO

- To mi je uspomena iz lepog perioda u životu - rekla je pevačica.

Mlada Pinkova zvezda Nadežda Biljić pre samo nekoliko dana objavila je svoju novu pesmu pod nazivom "Budale". Ovu numeru pevačica je dobila na poklon od produkcije televizije Pink, a pesma je već postala veliki hit, o čemu svedoče i pregledi na Jutjubu.

Foto: Pink.rs

Ona je ekskluzivno za naš portal otkrila i da joj je trebalo hrabrosti da otpeva stihove koji oslikavaju njen boravak u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruzi".

Ja sam žena koja ima mnogo hrabrosti u životu, baš imam onako mu*a. Ničeg se ne stidim u životu. Radim šta god poželim i ne interesuje me ko će šta da kaže. Ja živim svoj život onako kako ja hoću, uvek sam na kraju u pravu i uvek bude onako kako ja hoću - rekla je Biljićeva.

Nadežda je u Beloj kući imala strasnu romansu sa pčelarom iz Kupinova, Mikijem Đuričićem, ali su ubrzo po njenom napuštanju imanja raskinuli. Zanimalo nas je zato kako se pevačica provela i šta se dogodilo kada je prvi put posetila Mikija po izlasku iz Bele kuće u njegovom rodnom mestu.

Foto: Pink.rs

Bila sam tamo kod njega, pričali smo i shvatili da nismo jedno za drugo. I meni i njemu treba neko ko će da nam kaže "Stani, bre, budalo, gde ćeš". Mi smo ostali iskreni prijatelji jer je on za mene uradio mnogo u životu, ispoštovao me je kao ženu. Jesmo bili zaljubljeni unutra, ali smo prosto bili okrenuti jedno ka drugom, on je srećan sad u novoj vezi, ja sam ja kreten kao kreten, trenutno sam fokusirana samo na karijeru i na pesmu - rekla je pevačica.

Nismo mogli a da ne primetimo da Nadežda još nosi verenički prsten koji joj je Đuričić poklonio u "Zadruzi", a ona je otkrila da taj komad nakita za nju ima posebnu vrednost.

Nosim ga i dalje, to je moje. Neću ni da ga skinem, ni da ga vratim, ide mi uz sve, lepo mi stoji, a i ja volim prstenje i nakit uopšte. To mi je lepa uspomena na njega i na neki lep period u životu, zašto bih sad dramila, da vraćam prsten, da ga prodajem. Neću da ga prodam iz inata! Ako se ikada udam, nosiću njegov prsten i sa drugim čovekom kad budem bila u braku - navela je Biljićeva.

Foto: Pink.rs

Ona je istakla da od njihovog pomirenja nema ništa, s obzirom na to da je Miki obnovio vezu sa svojom bivšom devojkom.

Ne, ne verujem. On je čovek u srećnom braku, mislim ne u braku, ali živi sa tom devojkom, on je srećan i ja tu neću da se petljam - rekla je Nadežda.

Želeli smo da saznamo da li je pevačicu pogodila informacija da joj je Đuričić brže-bolje našao zamenu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: IZNENAĐENJE UŽIVO U EMISIJI! Sloba još uvek nije pronašao stan, ali je već dobio poklon za useljenje, i to od nje! (VIDEO)

Nije, on je to meni sam rekao još pre nego što su izašle informacije u novinama. Ne mogu da kažem da nije, jeste, ali nije me pogodilo tako da kažeš "ja sam zaljubljena i hoću da umrem", da sam u depresiji. Ne, nego prosto nije ti prijatno. Ali kad razmislim, nas dvoje prosto nismo jedno za drugo u smislu braka i veze jer ne zna se ko je luđi. On je našao sebi ženu koja zna sa njim - rekla je pevačica.

Ukoliko još niste čuli Nadeždinu novu pesmu "Budale" možete je pogledati i posušati u snimku koji sledi.

R. L.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'