AKTUELNO

Zavirili smo u svaki kutak njenog stana.

Posle dve godine ljubavi sa Filipom Đukićem, Marija Ana Smiljanić odlučila je da stavi tačku na svoju vezu sa njim.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako su mnogi komentarisali da su njihove emocije lažne i da su u Zadruzi imali ozbiljne konflikte isključivo zbog marketinga koji im je i te kako potreban, ekipa sa portala Pink.rs odlučila je da zbog ovakvih spekulacija krene u ozbiljnu potragu za njima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Novinari su iznenadili Mariju Anu, pa su posetili njen stan u kojem trenutno živi, a to je gnezdo koje je svojevremeno delila i sa Filipom. Iako je želela da sakrije pojedine detalje iz svog kutka, nije mogla, a da nam ne pokaže uspomene koje će zauvek čuvati. Priznala nam je da su to bili momenti u kojima je uživala i bila potpuno drugačija.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

On joj je na papirima napisao ljubavne citate, a zakleo se i da će je voleti čak i kada ostare. Primetili smo da Mariji Ani nije bilo svejedno dok nam je pokazivala to, a obrazložila je i zbog čega.

Foto: Miloš Rafailović

Pa, kad ste već videli pokazaću vam. Ovim je želeo da iskaže kako će me voleti do kraja života. Evo ovde je napravio moju fotografiju kako ću izgledati kad ostarim, a stihovi uglavnom govore sve - rekla je Marija Ana.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ona raspolaže i raznovrsnim parfemima od kojih je napravila i svoju kolekciju omiljenih, a otkrila je i malu tajnu da su joj ih, osim bivšeg dečka, poklanjali i njeni obožavaoci na nastupima.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

I igračke sa kojima rado zaspi joj prave društvo sada kada je ostala sama, a ono što joj najteže pada je snalaženje u kuhinji, čime se baš i ne ponosi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kada su novinari ušli u stan, pomislili su da će u njenim albumima za fotografije naći i njihovu zajedničku, a ona je u prvi plan stavila sebe sa svojim najbližima, dok Filipa nije bilo ni na vidiku.

K.Ristić

#Marija Ana Smiljanić

'