AKTUELNO

Kija je potpisala, a sada se čeka i njegov potpis.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović uživali su u svojoj romansi punih pet godina, a onda je ljubav prestala kada ju je suprug prevario u rijaliti programu "Zadruga" sa blogerkom Lunom Đogani.

Foto: Pink.rs

Ekipa najbržeg portala u Srbiji - Pink.rs, za vas je izdvojila nekoliko fotografija iz perioda kada su Kija i Sloba uživali u danima svoje velike ljubavi, a na kojima se može videti kako se grle i ljube, slave novogodišnje praznike, a na jednoj od fotografija Kristina hrani Slobodana što samo govori koliko su brinuli jedno o drugom.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Kako je Slobodan Radanović nakon izlaska iz Bele kuće rekao za portal Pink.rs, njihova ljubav počela je sasvim slučajno. Kija i Sloba živeli su u istom gradu, veoma blizu jedno drugom, ali se nisu nikada sreli i poznavali.

Foto: Printscreen Instagram

Tako je bilo sve do dana kada Slobodan nije otišao u kopirnicu da iskopira knjigu za fakultet, a zatim je upoznao Kristinu. Oni su nakon toga otišli u kafić, posle čega se rodila ljubav između njih.

Foto: Facebook Printscreen

Foto: Printscreen Facebook

Ovaj par svoju ljubav krunisao je brakom prošlog leta, a već u prvim danima septembra Kristina je doživela prevaru od supruga. Podsetimo, Sloba i Kija su u maju mesecu ove godine tokom boravka u "Zadruzi" slavili prvu godišnjicu svoje ljubavi, a tada su bili sami u hotelskoj sobi, daleko od očiju ostalih zadrugara.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Facebook

Na kraju je Sloba prekinuo vezu sa Lunom Đogani, a uskoro će potpisati papire za ravod braka od Kristine, koje je ona već potpisala. Kako je rekao ekskluzivno za portal Pink.rs to je trebalo da se dogodi danas, ali to se nije desilo. Naime, Slobu je advokat zamolio da svoj susret odlože za četvrtak.

Foto: Printscreen Facebook

PROČITAJTE: NOVI DETALJI: Sloba ni danas neće potpisati razvod, ovo je razlog! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Sloba Radanović

'