AKTUELNO

Radanović joj nimalo ne fali?

Iako je superfinale najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima održano 20. juna, strasti između bivših zadrugara se ne stišavaju. Sve oči javnosti uprte su u njih, a naročito u ljubavni trougao koji je obeležio prvu sezonu "Zadruge", Slobu Radanovića, Lunu Đogani i Kristinu Kockar.

Foto: RTV Pink

Nakon napuštanja Bele kuće, Sloba je počeo da nastupa kao i Kija, koja sve češće dobija pozive da u klubove dođe samo kao specijalna gošća. Luna je za to vreme odlučila da otputuje na letovanje.

Ona je sa svojom majkom Anabelom Atijas, sestrama i nekolicinom prijatelja otišla na more u Grčku. Odande, Đoganijeva svakodnevno obraduje svoje fanove nekom novom fotografijom ili kratkim snimkom.

Foto: Instagram

Poslednja u nizu objava u prvi mah je začudila mnoge. Naime, na ovom snimku Luna ljubi i grli misterioznog dečka koji drži tortu.

Ipak, ispostavilo se da je ovo njen najbolji drug kome je mlada modna blogerka ovom objavom čestitala rođendan što je napisala uz sinmak.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ZORANA IMA SAMO REČI HVALE ZA BIVŠU LJUBAV: U Filipa sam se zaljubila jer je inteligentan, zanimljiv i autentičan! (VIDEO)

Moja duša, moj drug, moja pozitiva! Srećan rođendan druže moj, da si mi živ i zdrav - poručila je Luna.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'