AKTUELNO

Ovo je morala da otkrije posle devet meseci ćutanja!

Voditelj Lav Pajkić koji je u svojoj autorskoj emisiji ,,Kontravizija" ugostio mnoge poznate ličnosti, iskoristio je priliku da porazgovara i sa svojom koleginicom, voditeljkom TV Pink i rijalitija ''Zadruga'', Dušicom Jakovljević.

Milionski auditorijum želeo je da čuje kako se ova atraktivna voditeljka oseća nakon završetka Zadruge posle devetomesečne posvećenosti njima, a ona je istakla da jedva čeka početak Zadruge 2, a nije sakrila da će joj vreme odmora brzo proleteti i da će uskoro morati da se vrati svojim poslovnim obavezama koje je očekuju.

Foto: TvPink Printscreen

Stiže nova Zadruga, a to će tako brzo da proleti. Moram da kažem, bio je Sloba baš pre neki dan kod mene u emisjii u gostima ,,Narod pita finaliste" i ja sam pogledala na telefon da vidim koliko je dana prošlo od finala Zadruge i shvatila sam da je prošlo pet dana u tom trenutku i ja sam mislila da je prošlo mesec. Možeš misliti koliki je taj dan kad sam ja mislila da je prošlo toliko vremena. I tako će mi proleteti i odmor, gde ću ja morati da se vratim do 20.avgusta, jer tada počinjemo sa novim pripremama - rekla je Dušica.

Šira javnost je emotivno proživljavala sve srećne trenutke pojedinih takmičara, ali i one situacije koje su bile prouzrokovane žestokim svađama, konfliktima i pokušajima fizičkih obračuna. Voditeljka je u par navrata govorila da je u tim momentima stavila emotivnu barikadu između nje i zadrugara, ali je ipak priznala da je u privatnom životu veliki emotivac te da se odlučila da ipak stane uz roditelje, a obrazložila je i zašto.

Foto: TvPink Printscreen

Znaš kako, ja sam stvarno veliki emotivac. Ljudi ni ne znaju koliko mene dotiču sve te priče koje su bile i ono što me najviše doticalo jesu reakcije roditelja i porodice i sve ono što se dešavalo zadrugarima. Sve je to manje - više. Svi mi možemo da pravimo gluposti u privatnom životu, može da se dogodi i da izađete u grad i popijete koju više sa prijateljima. I onda dođete kući i uvučete se u krevet da vas niko ne vidi. A, zamislite da sve to radite, a vas gleda porodica, prijatelji, jer oni tamo vode realan život. Ja sam se uvek postavljala u tu situaciju da se to meni desilo i da roditelji gledaju sa strane i branila sam sve roditelje. Neki su shvatili to kao da ih branim, neki nisu. Ja sam napravila emotivnu distanciju što se tiče svega. Svi su zaslužili podjednako sve i bili su deo Zadruge, ne bi me čudilo da je bilo ko pobedio. Mislila sam da će neko drugi odneti pobedu, bilo je neizvesno - priznala je Dušica.

K.Ristić

#Dušica Jakovljević

'