AKTUELNO

Kulićevoj je ipak žao što su Belu kuću napustili njeni dragi ljudi.

Zadrugari poslednje sate u Zadruzi provode sa velikom dozom tenzije, a svi su iskreno priznali da im mnogi koji su napustili takmičenje već nedostaju iako su se često žestoko svađali i raspravljali.

Slobodan Radanović je noćas proslavio svoj rođendan, a svoje emocije nije mogao da kontroliše, jer je i on jedan od onih koji strahuju od mišljenja ljudi iz spoljnog sveta.

Foto: TvPink Printscreen

Luna Đogani je bila utučena zbog njegovog lošeg raspoloženja, pa je u razgovoru sa Milanom Miloševićem otkrila da ništa od njega ne bi bilo da nije postao učesnik ovog najgledanijeg rijalitija.

On je budala, ne zna šta ga čeka napolju. Ja nisam mogla da verujem. On misli da je sve izgubio. Da nije ušao ovde, ništa ne bi ni bilo. Biće zvezdetina - rekla je Luna.

Dok su oni pričali o rođendanu, Miljana Kulić je još uvek pod utiscima otkad je njen najbolji prijatelj, a i simpatija Marko Miljković odlukom glasova publike napustio Belu kuću.

Foto: TvPink Printscreen

Sad me stiglo sve od sinoć, kao da me neko tukao. Ono ustajanje, sedenje, ispraćanje... tek sinoć gledam koliko mi je porastao stomak. Ne mogu vazduh da udahnem. Krajnje je vreme da idem kući - rekla je Miljana.

Kako se takmičari osećaju sada kada ih deli još nekoliko sati od glavne nagrade i spoljnog sveta, pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Miljana Kulić

'