separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

Đekson pričao Andrijani o bivšim devojkama, ona ga UVREDILA: Da si lep, NIKO TE NE BI POGLEDAO U ŽIVOTU (VIDEO)


Radonjićeva zamerila Đeksonu što ju je zapostavio.


Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson su se izdvojili od ostalih cimera i nekoliko minuta proveli sami daleko od očiju drugih. Tu priliku je Pinkova zvezda iskoristila kako bi prekorila svog dečka što ju je na jučerašnjoj žurki zapostavio. 

To je pomalo iznerviralo Đerića, pa ju je samo upitao "Kako da ti sad ne kažem da si glupa", čime joj je stavio do znanja da ne treba svaki momenat da provode zajedno, jer se tako gubi čar veze, no to Andrijana nije želela da prihvati. 

Autor: Printscreen Youtube

Kako bi spustio tenziju Đekson je počeo da priča o svojim bivšim devojkama ne bi li smekšao srce svoje devojke, a to mu je i pošlo za rukom. 

Sa mnom nijednoj devojci nije dosadno - rekao je Đerić.
Zato što se svaka nervira, jer si debil... Još nisi lep, a pričaš ja sam ovakav, ja sam najbolji, zamisli tek da si lep, ne bi te niko pogledao u životu. Ovde sam se okamenila, imam želju da plačem i ne mogu - rekla je Radonjićeva i dodala da psihički nije klonila nikada ne bi pala na šarm ovog repera. 

Autor: Printscreen Youtube

Đerić je bez pardona nastavio da govori o svojim bivšim ljubavima, a onda pronašao još jedan način kako da se udvara svojoj devojci. Naime, on joj je pričao koliko mu je stalo do nje i da im je najslađe bilo dok su se "muvali". 

Dve drugarice, pa ih smuvam obe, koliko sam tako prijateljstava uništio... Meni je baš bilo slatko muvanje sa tobom. Veruj mi da mi se ne sviđaš koliko mi se sviđaš, znaš kad bih raskinuo sa tobom, pfff...ili bi napravio neko sra*e da ti raskineš sa mnom - rekao je Nemanja, na šta se Andrijana zasmejala.

Celokupan razgovor Andrijane i Đeksona možete pogledati u narednom video-snimku. 

D. B 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti