AKTUELNO

Pevač nije znao šta ga je snašlo.

Luna Đogani i Slobodan Radanović su tokom jučerašnjeg dana ušli u žestoku svađu zbog toga što je blogerka pravila ljubomorne scene svom bivšem dečku provodeći vreme sa Markom Miljkovićem.

Foto: Printscreen Youtube

Situacija se izmakla kontroli, pa su jedno drugom uputili teške uvrede, a Đoganijeva je čak i fizički nasrnula na Slobu. Gledaoci su pomno pratili dešavanja iz Bele kuće, pa su Luni uputili jedno pitanje povodom ove teme.

Rekla si da je Sloba tebe prvi gurnuo u kazinu, zašto lažeš kada si mu prišla i rekla "Zašto sam jadna", on te ignorisao, udarila si ga po leđima, otela mu piće i tek te onda. I kad je dečko izlazio iz kazina, išla si za njim, vređala Kiju i nastavila svađu - voditeljka je pročitala pitanje.

Foto: Printscreen Youtube

Nisam vređala Kiju. Jesam mu otela piće, zato što je previše za mene popio. Nisam ga polila, oboje smo stisli limenku u isto vreme i oboje nas je polila. Sve ostalo je istina. Ispalo je da sam ja njega udarila bez razloga. Sloba je opravdan, ja sam ta koja ga je istukla, izbola ga nožem, šikljala je krv na sve strane, pa je on jadan morao da prska antiseptik, jer su mu rane bile ogromne, otvorene rane su u pitanju. Meni je sinoć bilo prelepo da on meni sinoć nije prišao i to rekao, ništa od ovoga se ne bi desilo - pričala je Đoganijeva dok ju je Sloba sa nevericom gledao.
On je jedna kukavica, a kad se pojavi Kristina, on se skloni, kao pikavac neki. Njemu se stalno menjaju mišljenja, kako sa kojom razgovara, tako mu se ćefne. Ja nisam sinoć napravila haos bez razloga, namerno sam se sklanjala od njega... - nastavila je blogerka da se pravda.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, pevač je zatečen onime što je Luna rekla, ali nije želeo da nastavlja svađu, pa se uzdržavao od komentara.

Pročitajte još: NOVI DETALJI O NEVIĐENOJ SVAĐI: Milan PROGOVORIO šta je video dok su se Sloba i Luna svađali (VIDEO)

Kako je izgledala rasprava između Lune i Slobe pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'