separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

zadruga

LJUBOMORA, KRIVICA I MEĐUSOBNE OPTUŽBE: Noć nakon ŽESTOKOG OKRŠAJA Luna i Sloba se pogledali u oči i razvezali jezik! Evo šta su POSLE SVEGA imali da kažu (VIDEO)


Sloba smatra da je njegova bivša devojka kriva što dopušta da joj drugi "pune glavu".


Sreda veče je u Beloj kući rezervisana za pitanja gledalaca koji svakodnevno prate ponašanje stanara Bele kuće. Ljubavni par Luna Đogani i Slobodan Radanović su tokom prethodne noći imali žestoku raspravu, a čak je došlo i do fizičkog okršaja. A shodno tome, verne pratioce ovog rijalitija je zanimalo zašto to rade, a pričaju o velikoj ljubavi. 

- O kakvoj ljubavi vi pričate, kad se svaki dan svađate, bijete? - glasilo je jedno od pitanja gledalaca. Na ovo pitanje odgovor je prva dala blogerka, a potom i pevač. 

Neka prebolesna ljubav, očigledno. Jednostavno smatram da situaciju koju smo mi izabrali nije nimalo lako. Samim tim što smo ušli u vezu bilo je bolesno, ali sa moje strane je to ljubav. Ja to nikad nisam osetila, da sam ljubomorna, posesivna, da nekoga toliko volim, da imam toliko emocija prema nekome, da pređem preko svih stvari - kaže Luna. 

Autor: Printscreen Youtube

Ja se nisam tukao ni sa kim. Nisam se ni tukao, a ni branio. Ja znam da u afektu svašta kažem. I sa moje strane je sve bilo iskreno. To što se dovelo u pitanje. Luna je dozvolila da kreira mišljenje o meni na osnovu mišljenja drugih. Ja uopšte nisam svađalica, ali ovde se tako ispostavilo. Bilo je dosta svađa, bez adekvatnog razloga - rekao je Sloba. 

Autor: Printscreen Youtube

I jedno i drugo tvrde da je njihova ljubav bila prava, iako njihovi postupci govore suprotno. Da li će uspeti da izglade svoje odnose do kraja rijalitija ostaje da saznamo. 

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednom video-snimku. 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti