AKTUELNO

Svi su ćutali dok je ona pričala.

Ljubavni trougao u Zadruzi, a koji čine Luna Đogani, Slobodan Radanović i Kristina Kockar trenutno je najaktuelniji u regionu, a svako od njih podjednako je nailazio i na osude i na pohvale posle svega što su u Beloj kući proživeli.

Pojedini takmičari su komentarisali "spektakl" koji su Luna i Sloba priredili sinoć svima, a koji je na sve ostavio veliki utisak.

Foto: TV Pink Printscreen

Gordana Džehverović je jedna od starijih učesnica u Zadruzi, pa je povodom ovoga odlučila da pošalje poruku svima koji mogu da se nađu u sličnoj situaciji.

Ja sam starija i već sam gledala ovakve scene u spoljnom svetu, a sve je moglo katastrofalno da se zadrži. S obzirom na to da znamo da smo najgledaniji, neka ovo bude pouka svima koji ovo gledaju - rekla je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam Goco, sve si u pravu. Ja znam da me napolju čeka lekcija i tortura, meni moja mama nije mogla da kaže sve preko telefona, a nije ni htela, znam. Ja se izvinjavam Draginji zbog svega, ne želim da mi zameraju zbog toga što sam mu uradila, ali ja njega mnogo volim i ne mogu da iskontrolišem bes zbog njega i Kristine i to što joj je sve pričao - rekla je Luna.

Šta su ostali takmičari rekli pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Gordana Džehverović

#Luna Đogani

'