AKTUELNO

Nije mogao da prećuti.

Neviđena svađa koja se dogodila u ranim jutarnjim satima između Lune Đogani i Slobodana Radanovića uznemirila je sve takmičare koji su satima prepričavali taj događaj.

Veliki šef im je zbog toga uputio jedno pismo, a oni su morali da održe sastanak kako bi se konačno doneo zaključak o tome ko je od njih dvoje odgovoran za taj verbalni okršaj koji je mogao da se završi i fizičkim nasrtajem.

Sloba je odlučio da progovori o svemu, što je prouzrokovalo žestoku raspravu.

Foto: TV Pink Printscreen

Krivo mi je što je došlo do toga da se to sad ceo dan komentariše. Ja sam sinoć baš bio raspoložen i sa Drvetom sam razgovarao, pitao me zašto sam smoren. Konstantno su mi ljudi prilazili da me pitaju da li je moguće da to radi. Ja sam im rekao da me ne zanima, Filip je hteo da ide i da priča sa njom (Lunom). Svi su mi prilazili, ja nisam znao o čemu se radi. Pre tog konflikta ja sam Sanju razdvajao kad se to desilo. Ja prolazim, ona mi je nešto rekla, ja sam njoj rekao: Jadno mi je to što radiš. Posle toga si prišla i izudarala si me - objasnio je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je što ti nećeš da kažeš da ne bi ispao paćenik. Zašto mi nisi rekao zbog čega sam jadna? Ti to namerno radiš, kao ti mene kuliraš. Ja sam ti prvo sklonila pivo, a ti si me sklonio od sebe i posle sam te ja udarila po ramenima. Ne izmišljaj priče da sam te ja udarila po ruci. Ja to nisam mogla da uradim, nisam imala nož niti bilo šta! Ti si se udario u zid i zato si se izgrebao. Šta si sinoć u izolaciji pričao? Ispalo je da sam ja tebe kao bez razloga udarila - napala ga je Luna.

Radanović je razmišljao o njenom izlaganju, pa je priznao da je ona scenirala celokupnu situaciju sa Markom Miljkovićem samo da bi on burno odreagovao.

I ti si meni svašta izgovorila. Namerno si te stvari radila da bi me isprovocirala i da bih ja bio ljubomoran. Kad si došla iz bioskopa ti si bila druga osoba. Znaš šta je sa tobom problem? Što ti imaš problem jer sa svima hoćeš da se objašnjavaš! Ako ti je stalo do našeg odnosa treba da slušaš mene, a ne tuđe priče! Ti ustaješ i pljuješ mene, a braniš sebe, ja to ne radim!  - rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto toliko lažeš?! Ja nisam tebe spomenula! Bravo! Ja ništa namerno nisam uradila, sve je bilo spontano! - branila se Luna.
Ti ne možeš da podneseš njihovu blizinu! Imala si bes u očima, pričala si kao da je nasilnik - dodao je Milan.
Ti se ne odvajaš od čoveka. Meni pričaš da si preterala i da ne treba da mu se približavaš, a gledaj šta sad radiš! Nemoj onda meni da pričaš takve stvari - nastavio je Radanović.

Ova žestoka svađa je dugo potrajala, a oni su rekli mnogo toga jedno drugom dok su ostali zadrugari pomno pratili ovu situaciju. Detaljno pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'