AKTUELNO

Marija Ana takođe kažnjena!

Ovoga jutra, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće nešto ranije nego obično. To je bilo neophodno učiniti jer je prethodne noći došlo do mnogih okršaja i incidenata.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Nadežda Biljić je svojevoljno napustila "Zadrugu" i to tako što je preskočila ogradu u ekonomskom delu dvorišta. Uprkos mnogobrojnim pokušajima obezbeđenja i zadrugara da je odgovore od ove namere, pevačica je ipak napustila luksuzno imanje.

Zadrugari, pre svega neophodno je vas zvanično obavestimo da je Nadežda diskvalifikovana i dužna je da isplati televiziji Pink 50.000 evra. Marija Ana je kažnjena direktnom nominacijom i iznosom tromesečnog honorara zbog vređanja Bore na nacionalnoj osnovi - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Marija Ana Smiljanić se nakon fantasnične žurke žestoko posvađala sa Borom Santanom a tom prilikom su pale mnoge ružne reči i užasne uvrede.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon čitanja pisma, Smiljanićeva se izvinila i navela da joj nije bila namera da to izgovori.

Izvinjavam se što sam ga psovala na nacionalnoj osnovi. Nije bila mi to namera, on je meni spomenuo mrtvog oca, ja njemu majku - rekla je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KADA IZAĐE, ON ĆE DA SE VRATI SVOJOJ ŽENI! Luna DRAMILA zbog Slobe, ON PEVAO KIJI! (VIDEO)

Zadrugari su većinom osudili postupke ove dve zadrugarke, s obzirom na to da su produkcija televizije Pink i Veliki šef bili i više nego blagonakloni prema svim učesnicima.

R. L.

#Marija Ana Smiljanić

#Nadežda Biljić

#Rijaliti Zadruga

'