AKTUELNO

Ovo je bila njena konačna odluka.

Kristina Kockar je zajedno sa svojom drugaricom Anom Korać na Zadrugoviziji 4 imala fanstastičan nastup, a njihova trostruka nagrada za njih dve bila je neočekivana.

Kija nije mogla da spava od ushićenja, a u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila je kako se zaista oseća posle tako velikog uspeha. Međutim, ni njen razgovor sa Slobodanom Radanovićem nije bio izostavljen, pa je odlučila da opiše i kako se u tim trenucima osećala.

Foto: TvPink Printscreen

Jako mi je drago što je Fejsbuk glasao za mene i Anu, kao i novinari i žiri. Pogotovo oni, svi su oni ipak u muzičkom svetu i oduševila sam se kad smo osvojili nagradu od žirija. Poslušala sam snimak posle, zadovoljna sam jako iako tu ima par grešaka. Od srca sam nastupala i iznela sve to, kao i Ana. Jako smo bile srećne, nagrade su bile najmanji problem. Nisam mogla da spavam, bila sam jako uzbuđena i srećna, a i Sloba i ja smo pričali o svemu tome, smejali se, bilo nam je zanimljivo. Razgovor je trajao dugo i adrenalin je bio prisutan jer smo imali Zadrugoviziju, ali mi uvek imamo milion tema za razgovor. Pričali smo o svemu i ja sa njim mogu uvek da imam normalnu komunikaciju, a mogu i da se posvađam, on može da me natera ili na smeh ili na suze, nema između. Pink je rekao kako smo Nadežda, on i ja dobili pesme, pa smo se zezali da ću ja postati pevačica - rekla je Kija.

Kristina je u rijalitiju donela konačnu odluku da se razvede od svog supruga, a kako su mnogi pomislili da je ona ipak promenila mišljenje, to se nije desilo.

Moraće da ode svako svojim putem. Krivo je i njemu i meni zbog toga, ali nas dvoje ne možemo da funkcionišemo zajedno, zato mi je drago što ćemo ovih poslednjih nedelju dana provesti zajedno - priznala je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Drvo je pokušavalo da je odgovori od te ideje, pa joj je pročitao reči pesme koje je Sloba uputio njoj dok su u toku noći razgovarali u izolaciji: Sve bih dao da te vratim, sve bih dao da te ne pustim. Mislim da srce neće moći, spasi me i dođi.

Možda je tu pesmu posvetio Luni, nije meni, jer su raskinuli. Ne znam, nekako imam paniku, on je mene pitao da li se plašim šta će se desiti kad izađem, potvrdila sam mu, jer sve počinjem sve ispočetka. Malo mi je čudno, ispratila sam njega ovde, bili smo srećni. Ja sam ušla u međuvremenu i sada kad izlazim ide svako svojim putem - tvrdila je Kristina.

Kako su kamere bile uprte u njenog supruga dok je Kija nastupala na sceni, Drvo joj je prenelo da je on bio i te kako emotivan zbog nje.

Foto: Printscreen Youtube

Naravno da je bio čudan pogled i osmeh, jer to je ljubav. Jednostavno, ja znam da ne mogu da pređem preko nekih stvari, možda bih dva dana izdržala, a treći bih prebacivala, moram biti realna. Ovako je bolje za oboje. Uradio je šta je uradio i to je to. A, videćemo kad izađem, jednostavno... mi ćemo popričati verovatno, a i iz istog grada smo. Viđaćemo se ceo život kad se budemo rastali, neće nam biti lako - reka je Kockareva.

Šta je još Kija ispričala pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Kristina Kockar

'