AKTUELNO

Njihova bezobzirnost je prešla sve granice.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima borave u Beloj kući već punih devet meseci, ali još nisu naučili da o luksuznom imanju moraju brinuti kao o svojoj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog toga je Veliki šef danas izgubio strpljenje i zadrugarima uputio veoma ozbiljno pismo zbog kog su odmah morali da preduzmu korake.

Zadrugari, i pored brojnih opomena i apela, rekli bismo da vama sedenje u nečistoći očigledno ne smeta. Bela garnitura, na kojoj provodite mnogo vremena, sramotno je prljava. Sada ćete je izneti napolje i oprati, kada se već niste sami setili. Veliki šef - pisalo je u pismu koje je pročitao ovonedeljni vođa Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Učesnici su se složili sa ovom kritikom i odmah izneli garnituru ispred Bele kuće. Momci su bili vredniji, pa su Nemanja Đerić Đekson, Filip Đukić, Marko Miljković, Bora Santana i Sloba počeli da peru nameštaj.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Džehverović i Luna Đogani bile su jedine učesnice koje su pomogle zadrugarima, a garnitura je vrlo brzo počela da vraća svoj nekadašnji sjaj.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE PODRŽAVAM LUNU! Marija Šerifović DEMANTOVALA GAGIJA ĐOGANIJA i posle devet meseci otkrila svoje favorite za POBEDU U ZADRUZI! (FOTO)

Detaljnije pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'