AKTUELNO

Misli da je Kristini jako bitna moralna pobeda nad blogerkom.

Prethodne noći, najgledaniji rijaliti u regionu napustila je Snežana Mišković Viktorija, jer je osvojila manji procenat glasova od Bore Santane, kome su nakon igre duplirani glasovi. Viktorija je u studiju televizije Pink porazgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević o svom boravku u "Zadruzi".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je na početku razgovora otkrila zbog čega je jako želela da napusti rijaliti i priznala da joj je dug boravak u Beloj kući veoma teško pao.

Meni je tih dvadeset dana, koliko je ostalo, kao dvesta. Ja sam od početka htela da odem. Ne postoji motiv zbog kog bih mogla da ostanem devet meseci unutra. Ja sam se tešila rečenicom, u tim njenim (ćerkinim) godinama sam otišla od kuće. Ja nemam te društvene mreže, nisam očekivala da ću ostati ovoliko. Neki se drže u rijalitiju jer mame i tate rade na društvenim mrežama 24 sata, ne spavaju - rekla je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljku je interesovalo sa kojim zadrugarom je Viktoriji bilo najteže da funkcioniše.

Sa Mićom. Sa njim nisam mogla da izađem na kraj. Nisam htela da se takmičim sa njim, pokušao je nekoliko puta da mi sruši autoritet, ali ja nemam želju da vodim dijalog sa njim, jer to mi je ispod časti - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Viktorija je prokomentarisala i najpopularniji ljubavni trougao u Srbiji koji čine Kristina Kockar, Slobodan Radanović i Luna Đogani.

Kija je uzdržana, ali kao da bi svakog trenutka krenula u napad. Ona mora pred svetom da pobedi, da ostvari tu moralnu pobedu. Ja sam uvek navijala za Slobu i Lunu. Šta to znači, brak je institucija, onda ne bi bilo ni razvoda. Međutim, Sloba je jedno detence koje treba obraditi, a Luna je toliko prsla za njim, ona je jedina koja nema nikakve dogovore ni sa kim. Ona se odlično držala, samo da je još malo izdržala, zadržala bi Slobu i Kija bi džabe krečila. On je jedan muškarac koji ne ume da tresne rukom o sto, on od početka nije hteo razvod, pa smo mi sumnjali da je sve igra, da su izračunali da se onda rijaliti neće vrteti oko njih. Zadnjih dana ih gledam u bazenu... Muškarcu je naročito teško da bude sam. Ja bih u tom trenutku izašla iz bazenu, ne bih sedela i ćaskala sa ženom. Lunica je imala problem jer je izgovarala rečenice koje su njega povređivale, da je bila mudrija, kao što je Kija mudra, zadržala bi Slobu - rekla je Viktorija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PESMA SE ORILA BELOM KUĆOM: Evo ko je večeras napustio Zadrugu! (VIDEO)

Nakon ovog razgovora, pevačica je napisala pismo svojim doskorašnjim cimerima u kom je i ostavila gazdu za sledeću nedelju.

Kompletan Vikotrijin intervju u studiju pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Snežana Mišković Viktorija

'